0

Totaal € 0,00

 x 

Recent toegevoegd

  1. Uw winkelwagen is leeg

Quadrant Sweatshirt

Een tijdje terug mocht ik een patroon testen voor Titchy Threads. Het ging hier om de Quadrant Sweatshirt.

Een hele veelzijdige trui die je met of zonder capuchon kunt maken. Zakken met een ritsje, een kangeroo zak of juist geen zakken. Gave elleboog patches en mooie details bij de hals en schouders. Bij de eerste aanblik was ik al enthousiast.

 

 

Het patroon is beschikbaar in het engels en kun je als pdf downloaden om te printen of om met een projector te gebruiken (Naaien met een projector). Door de duidelijke uitleg met vele ondersteunende illustraties hoef je niet eens heel erg goed in Engels te zijn om toch te snappen wat de volgende stap is.

Voor de eerste testtrui heb ik een oker gele stof gebruikt met pijlen. De stof lag al een hele tijd in de kast en was eigenlijk al wat aan de korte kant om iets voor mijn zoon te maken. Maar door wat passen en meten, en de trui te maken zonder capuchon kon het precies! Mooie bijpassende donkerblauwe stof voor details en een fijne ribstof voor de boorden er nog bijgezocht en toen was ik er helemaal klaar voor.

Zoals gezegd zit er een erg uitgebreid stappenplan bij om het maken van de trui met succes te voltooien. Ik ben zelf geen beginner maar ik denk dat je zelfs als beginner hier echt wel mee uit de voeten kunt. De stappen zijn op zichzelf niet heel erg moeilijk, zeker als je de juiste volgorde aan houdt. Soms kom ik patronen tegen waarbij ik denk dat de volgorde van het in elkaar zetten een heel stuk logischer kan, maar dat had ik niet bij dit patroon (trouwens ook niet bij de andere patronen die ik eerder al van haar naaide). Er is zelfs een cheat sheet... Heb je hem al eerder gemaakt? Of een heel erg vergelijkbaar patroon? Dan ga je naar deze pagina en daar staat dan heel kort welke stappen je moet volgen om tot het beste resultaat te komen. Super handig zodat je niet steeds de hele tutorial door hoeft te lopen.

Omdat mijn zoon de trui zo gaaf vond en ik een hele leuke stof op de markt had gevonden heb ik er nog een tweede trui meteen achteraan gemaakt. Dit keer met de projector die ik precies tussen deze twee truien in via marktplaats gescoord had en dus meteen mooi uit kon testen! Geen printen, plakken en knippen meer! Werkt veel sneller en de trui zat dan ook snel in elkaar. Heel handig ook met steeds groeiende kinderen!

Ook deze trui met duimgaten bij de boord! En dit keer wel een hoodie, maar geen elleboog of schouder patches. Ook de kangeroo pocket aan de voorkant moest dit keer wijken voor de gave print. Dat maakt het patroon zo leuk, je kunt er een hele simpele trui mee maken, maar ook juist alles uit de kast halen om er geweldige dingen mee te doen. En zowel geschikt voor jongens als meiden, van net geboren baby tot ongeveer 12 jaar (mijn zoontje van 6,5 zit nu in de 9Y versie dus tot 12 jaar zal ik het patroon niet kunnen gebruiken)

Layout Type

Presets Color