0

Totaal € 0,00

 x 

Recent toegevoegd

  1. Uw winkelwagen is leeg

Op zondag 20 oktober 2019 van 10 tot 16 uur wordt er in het gemeenschapshuis De Garf in Zeeland een hobby- en creatiefbeurs gehouden. De toegang is gratis. 

Zellandse hobby en creatief beurs

 

Op deze beurs zal Sweet Little Meadow staan met handgeverfde wol en een klein assortiment van reeds gebreide producten. Ook kun je hier informatie krijgen over de workshops die ik verzorg. Want wisten jullie dat niet veel later ik een workshop geef bij de bibliotheek in Zeeland (Nbr)? Of natuurlijk gewoon even kennis maken met het gezicht achter Sweet Little Meadow.
En heb je iets gevonden wat je graag mee naar huis wil nemen? Neem dan je pinpas zeker mee of gepast geld. Ik zal weinig contant wisselgeld aanwezig hebben op mijn stand.

Deze beurs zal wel ergsaai zijn als ik als enige hier aanwezig ben. Gelukkig is dat niet het geval en beschikt Zeeland en omstreken over vele creatieve mensen die er samen met mij een super leuke dag van gaan maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hobby's als haken, breien, schilderen, powertex, glas graveren, houtbewerking en nog veel meer. Ook zal er leuke muziek zijn en zelfs een loterij. Echt een aanrader om als creatieve geest eens even je hart op te halen.

Ik heb er heel erg veel zin in!

Layout Type

Presets Color