0

Totaal € 0,00

 x 

Recent toegevoegd

  1. Uw winkelwagen is leeg

In gesprek met Soraya van Handmade In Holland

Kennen jullie het account op Instagram van Handmade in Holland al? Zeker volgen want Soraya laat daar super leuke dingen zien, allemaal van Nederlandse bodem.

Recent is daar een Makersclub uit voortgekomen en naast alle mooie spulletjes van Handmade in Holland deelt ze daar vooral echt super handige tips en trucs om je bedrijf nog beter te maken. Het is allemaal nog in de opstartfase als ik dit blog schrijf maar ik denk dat ze mooie dingen neer gaat zetten voor ons als ondernemers. Tijdens deze opstartfase is het natuurlijk ook gewoon proberen wat werkt en niet en vandaag mocht ik gebruik maken van haar inzichten om van Sweet Little Meadow een nog groter succes te maken. Ik heb helemaal zin om met haar tips aan de gang te gaan! Zo hebben we gesproken over het zoeken naar je ideale klant, het inzetten van de juiste hashtags bij instagram en slim omzetten van zinnen om nog beter te vinden te zijn in Google. En ook het opzetten van een blog, dat toch al in de planning zat, geef ik nu maar meteen een boost.

Er komen op korte termijn alvast wat blogs online te staan want wisten jullie al dat ik binnenkort op een beurs sta met Sweet Little Meadow? Dan kunnen jullie ook gewoon eerst even voelen of die wol wel echt zo zacht is als dat ik hier online aan het roepen ben. Ook geef ik een "maak kennis met wolverven" workshop en ben ik natuurlijk heel druk met de voorbereidingen voor deze twee dingen. Niet te vergeten heb ik recent een nieuwe breimachine gekregen. Deze moet ik natuurlijk nog helemaal ontdekken en het lijkt me leuk om jullie mee te nemen tijdens al deze avonturen.

 

Layout Type

Presets Color